Med Fotbollslandslaget Ladda rätt

KICKUP – STOLT PARTNER TILL SVENSKA FOTBOLLFÖRBUNDET

Fotboll, EM-kval, …sterrike - Sverige

Winnington och Svenska Fotbollförbundet (SvFF) har tecknat samarbetsavtal. Varumärket Kickup och produkterna functional pods kommer vara partner under de tre kommande åren.

- Vi på Kickup älskar fotboll och vi vill som partner till SvFF stärka fotbollens roll i samhället och skapa ett hälsosammare och starkare Sverige. Kickup tillför vitaminer och mineraler och för de fotbollspelare som snusar, vill vi visa på ett bättre alternativ utan tobak och nikotin – säger Göran Åberg marknadsansvarig på Kickup.

Kickup vill med sina produkter ge ett bättre alternativ – utan tobak och nikotin för att lättare ta sig ur ett eventuellt nikotinberoende. Istället ska kroppen laddas rätt med noga sammansatta vitaminer och mineraler som ger en snabb kick och effekt som varar länge.

- Att vi och Kickup kan tillföra en ny och hälsosammare dimension i svensk fotboll är vi verkligen glada för. Vi vill se ett tobaks och nikotinfritt fotbolls Sverige och samarbetet med Kickup är ett steg i rätt riktning, säger Jan Larsson SvFFs marknadschef.

Svenska Fotbollförbundet är Sveriges största specialidrottsförbund och var tredje aktivitet inom svensk idrott består av fotboll i någon form. Svenska Fotbollförbundet ska också arbeta för en doping och giftfri fotbollidrott. För mer information, besök gärna www.svenskfotboll.se